CAP DE SETMANA A HORTA DE SANT JOAN AMB VISITA A LA CARTOIXA D’ESCALADEI I EXCURSIÓ DEL PA ESTIRAT ALS PORTS

CAP DE SETMANA A HORTA DE SANT JOAN AMB VISITA A LA CARTOIXA D’ESCALADEI I EXCURSIÓ DEL PA ESTIRAT ALS PORTS

195€ per person

DISSABTE I DIUMENGE, 3 I 4 DE JUNY DE 2023 (2 DIES – 1 NIT)

DISSABTE 3: POBLES D’ORIGEN – CARTOIXA D’ESCALADEI – HORTA DE SANT JOAN
Sortida en direcció terres de Tarragona. Esmorzar a compte de cadascú. Visita de matí a la primera cartoixa que es va fundar a la península Ibèrica, la Cartoixa d’Escaladei, situada als peus del Montsant i fundada l’any 1163 per monjos provinents de la Provença, durant el temps de recerca de paratges, trobaren un pastor que els explicà que en somnis veia uns àngels que pujaven al cel per unes escales repenjades a la soca del pi que hi havia al lloc on ell pasturava els seus ramats. Els monjos ho interpretaren com una senyal de Déu i allí construïren un claustre, que seria l’origen d’Escaladei, que vol dir “escala cap a Déu”. Dinar en un restaurant de la zona. A la tarda, sortida cap a Horta de Sant Joan. Acomodació, sopar i allotjament al reconegut hotel Miralles.

DIUMENGE 4: HORTA DE SANT JOAN – PORTS D’HORTA-BESEIT – HORTA – POBLES D’ORIGEN
Sortida en vehicles 4×4 per anar a gaudir de la tradicional menjada i xerinola del “pa estirat”, amb pernil a dojo, vi de la terra i postres típiques, en els idíl·lics paratges dels Ports d’Horta. De retorn, visita al santuari de Sant Salvador d’Horta i l’arrossada típica de Can Miralles. Sortida a una hora prudencial cap a les nostres terres.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 195 €
SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: CONSULTAR
PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 95 €

El preu inclou:

Autocar confortable
Guia acompanyant de la nostra organització
Visita a la Cartoixa d’Escaladei
Recorregut en 4×4 pels ports d’Horta i esmorzar del “pa estirat”
Pensió completa des del dinar del primer dia fins el dinar de l’últim dia
Animació nocturna a l’hotel a càrrec del Sr. Salvador Miralles
Taxa turística hotelera
Estada al prestigiós hotel Miralles (Horta de Sant Joan)
Aigua i vi als àpats
Assegurança d’assistència de viatge

1
Pla de Viatge
DISSABTE I DIUMENGE, 3 I 4 DE JUNY DE 2023 (2 DIES - 1 NIT) DISSABTE 3: POBLES D’ORIGEN - CARTOIXA D’ESCALADEI - HORTA DE SANT JOAN Sortida en direcció terres de Tarragona. Esmorzar a compte de cadascú. Visita de matí a la primera cartoixa que es va fundar a la península Ibèrica, la Cartoixa d’Escaladei, situada als peus del Montsant i fundada l’any 1163 per monjos provinents de la Provença, durant el temps de recerca de paratges, trobaren un pastor que els explicà que en somnis veia uns àngels que pujaven al cel per unes escales repenjades a la soca del pi que hi havia al lloc on ell pasturava els seus ramats. Els monjos ho interpretaren com una senyal de Déu i allí construïren un claustre, que seria l’origen d’Escaladei, que vol dir “escala cap a Déu”. Dinar en un restaurant de la zona. A la tarda, sortida cap a Horta de Sant Joan. Acomodació, sopar i allotjament al reconegut hotel Miralles. DIUMENGE 4: HORTA DE SANT JOAN - PORTS D'HORTA-BESEIT - HORTA - POBLES D’ORIGEN Sortida en vehicles 4x4 per anar a gaudir de la tradicional menjada i xerinola del “pa estirat”, amb pernil a dojo, vi de la terra i postres típiques, en els idíl·lics paratges dels Ports d'Horta. De retorn, visita al santuari de Sant Salvador d'Horta i l'arrossada típica de Can Miralles. Sortida a una hora prudencial cap a les nostres terres. PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 195 € SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: CONSULTAR PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 95 € El preu inclou:
  • Autocar confortable
  • Guia acompanyant de la nostra organització
  • Visita a la Cartoixa d’Escaladei
  • Recorregut en 4x4 pels ports d’Horta i esmorzar del “pa estirat”
  • Pensió completa des del dinar del primer dia fins el dinar de l’últim dia
  • Animació nocturna a l’hotel a càrrec del Sr. Salvador Miralles
  • Taxa turística hotelera
  • Estada al prestigiós hotel Miralles (Horta de Sant Joan)
  • Aigua i vi als àpats
  • Assegurança d’assistència de viatge