CARNAVAL A VILANOVA I LA GELTRÚ – GUERRA DE CARAMELS I COMPARSES

CARNAVAL A VILANOVA I LA GELTRÚ – GUERRA DE CARAMELS I COMPARSES

57€ per person

DIUMENGE 19 DE FEBRER

Esmorzar inclòs: llesca de pa amb pernil, ou ferrat amb cansalada viada, vi, aigua i cafès.
Arribada a Vilanova i la Geltrú, on el seu carnaval compta amb una llarga tradició i un gran renom, sent Festa d’Interès Nacional des de l’any 1985.
Participarem en l’acompanyament de les nombroses comparses i en les guerres de caramels. Dinar i animada sobretaula amb ball en un restaurant de la zona del Penedès.
Menú: amanida, fideuà marinera, melós de vedella amb bolets, postres de la
casa, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor.

Autocar – esmorzar – visita – dinar – ball – acompanyant de l’agència.

PREU PER PERSONA: 57 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €

1
Pla de Viatge
DIUMENGE 19 DE FEBRER Esmorzar inclòs: llesca de pa amb pernil, ou ferrat amb cansalada viada, vi, aigua i cafès. Arribada a Vilanova i la Geltrú, on el seu carnaval compta amb una llarga tradició i un gran renom, sent Festa d’Interès Nacional des de l’any 1985. Participarem en l’acompanyament de les nombroses comparses i en les guerres de caramels. Dinar i animada sobretaula amb ball en un restaurant de la zona del Penedès. Menú: amanida, fideuà marinera, melós de vedella amb bolets, postres de la casa, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. Autocar - esmorzar - visita - dinar - ball - acompanyant de l’agència. PREU PER PERSONA: 57 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €