CREUER PER LA COSTA BRAVA NORD I CADAQUÉS

CREUER PER LA COSTA BRAVA NORD I CADAQUÉS

73€ per person

DIUMENGE 9 DE JUNY

Sortida de les nostres poblacions d’origen en direcció a l’Alt Empordà. Parada per esmorzar a compte dels clients. Arribada a Roses, on embarcarem en un vaixell i vorejarem la costa del Parc Natural del Cap de Creus fins a Cadaqués, el poble costaner més bonic de Catalunya. Temps lliure per visitar la població de Salvador Dalí, passejant pel nucli antic, l’església de Santa Maria, les cases modernistes i el passeig marítim. A hora convinguda, tornarem al vaixell per iniciar el retorn a Roses.
Dinar en un acreditat restaurant de la comarca de la Garrotxa. Menú: amanida catalana, les típiques patates farcides, costella de porc al forn, crema catalana, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. Després d’una agradable sobretaula, tornarem a les nostres poblacions d’origen.

PREU PER PERSONA: 73 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €
Autocar – creuer – visita – dinar – acompanyant de l’agència – assegurança

1
Pla de Viatge
DIUMENGE 9 DE JUNY Sortida de les nostres poblacions d’origen en direcció a l’Alt Empordà. Parada per esmorzar a compte dels clients. Arribada a Roses, on embarcarem en un vaixell i vorejarem la costa del Parc Natural del Cap de Creus fins a Cadaqués, el poble costaner més bonic de Catalunya. Temps lliure per visitar la població de Salvador Dalí, passejant pel nucli antic, l’església de Santa Maria, les cases modernistes i el passeig marítim. A hora convinguda, tornarem al vaixell per iniciar el retorn a Roses. Dinar en un acreditat restaurant de la comarca de la Garrotxa. Menú: amanida catalana, les típiques patates farcides, costella de porc al forn, crema catalana, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. Després d’una agradable sobretaula, tornarem a les nostres poblacions d’origen. PREU PER PERSONA: 73 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 € Autocar - creuer - visita - dinar - acompanyant de l’agència - assegurança