ESTANY GENTO, EL CEL D’ÀGER I BAIXADA DELS RAIERS A LA POBLA DE SEGUR

ESTANY GENTO, EL CEL D’ÀGER I BAIXADA DELS RAIERS A LA POBLA DE SEGUR

250€ per person

DISSABTE I DIUMENGE, 6 I 7 DE JULIOL DE 2024 (2 DIES – 1 NIT)

DIA 6: POBLES D’ORIGEN – VALL FOSCA – ESTANY GENTO – ÀGER – TREMP
Sortida de les nostres poblacions d’origen en direcció terres de Lleida. Parada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació del viatge fins a la vall Fosca, un escenari suggeridor en el qual conviuen l’aigua, la muntanya i el tarannà creador de l’home, el qual, va amansir la fura dels llacs encanonant les seves aigües i construint la primera central elèctrica d’Espanya l’any 1914. Pujada en telefèric fins arribar a l’altitud de 2.154 metres, on es troba l’estany Gento. Dinar en un restaurant de la zona. Havent dinat, trasllat en autocar fins a Tremp. Acomodació a l’hotel i tarda lliure per poder conèixer la capital del Pallars Jussà. Sopar a l’hotel i escapada de nit al Centre d’Observació de l’Univers d’Àger. La visita consta de tres parts: visita a l’exposició d’astronomia i medi natural del Montsec; l’obertura nocturna de la flamant cúpula de dotze metres i identificació dels objectes més destacats de la nit amb l’ajuda d’un monitor especialitzat; parc dels telescopis, on podrem conèixer diversos instruments i, si el temps ho permet, observar la lluna i els planetes en directe. Allotjament a l’hotel.

DIA 7: TREMP – LA POBLA DE SEGUR (FESTA DELS RAIERS 2024) – SORT – POBLES D’ORIGEN
Esmorzar. Trasllat a la Pobla de Segur per participar a la FESTA DELS RAIERS, una oportunitat única per veure baixar, com antany, els rais pel Noguera Pallaresa. Avui festa gran, però a començaments del segle passat era l’únic mitja de transport que hi havia per fer arribar la fusta del Pirineu fins a la Mediterrània, recordem que no hi havia infraestructura de carreteres ni mitjans de transport. El recorregut en aquest dia es de 5 kilòmetres, des de la presa de Llania fins al Pont de Claverol. Dinar de comiat a Sort. A la tarda, seguirem la ruta per atractius paratges fins arribar als nostres punts d’origen.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 250 €
SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: 30 €
PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 125 €
ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ PER PERSONA
(OPCIONAL): 15 €

Aquest preu inclou:
-Autocar modern i confortable
-Hotel tipus turista a Tremp
-Pensió completa amb aigua i vi als àpats
-Telefèric de la vall Fosca per pujar a l’estany Gento
-Visita guiada nocturna al Parc Astronòmic Montsec d’Àger
-Ulleres 3D per a la observació nocturna del cel d’Àger
-Guia acompanyant de la nostra agència
-Dinar de comiat amb copa de cava i cafè
-Taxa turística hotelera
-Assegurança

1
Pla de Viatge
DISSABTE I DIUMENGE, 6 I 7 DE JULIOL DE 2024 (2 DIES - 1 NIT) DIA 6: POBLES D’ORIGEN - VALL FOSCA - ESTANY GENTO - ÀGER - TREMP Sortida de les nostres poblacions d’origen en direcció terres de Lleida. Parada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació del viatge fins a la vall Fosca, un escenari suggeridor en el qual conviuen l’aigua, la muntanya i el tarannà creador de l’home, el qual, va amansir la fura dels llacs encanonant les seves aigües i construint la primera central elèctrica d’Espanya l’any 1914. Pujada en telefèric fins arribar a l’altitud de 2.154 metres, on es troba l’estany Gento. Dinar en un restaurant de la zona. Havent dinat, trasllat en autocar fins a Tremp. Acomodació a l’hotel i tarda lliure per poder conèixer la capital del Pallars Jussà. Sopar a l’hotel i escapada de nit al Centre d’Observació de l’Univers d’Àger. La visita consta de tres parts: visita a l’exposició d’astronomia i medi natural del Montsec; l’obertura nocturna de la flamant cúpula de dotze metres i identificació dels objectes més destacats de la nit amb l’ajuda d’un monitor especialitzat; parc dels telescopis, on podrem conèixer diversos instruments i, si el temps ho permet, observar la lluna i els planetes en directe. Allotjament a l’hotel. DIA 7: TREMP - LA POBLA DE SEGUR (FESTA DELS RAIERS 2024) - SORT - POBLES D’ORIGEN Esmorzar. Trasllat a la Pobla de Segur per participar a la FESTA DELS RAIERS, una oportunitat única per veure baixar, com antany, els rais pel Noguera Pallaresa. Avui festa gran, però a començaments del segle passat era l’únic mitja de transport que hi havia per fer arribar la fusta del Pirineu fins a la Mediterrània, recordem que no hi havia infraestructura de carreteres ni mitjans de transport. El recorregut en aquest dia es de 5 kilòmetres, des de la presa de Llania fins al Pont de Claverol. Dinar de comiat a Sort. A la tarda, seguirem la ruta per atractius paratges fins arribar als nostres punts d’origen. PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 250 € SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: 30 € PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 125 € ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ PER PERSONA (OPCIONAL): 15 € Aquest preu inclou: -Autocar modern i confortable -Hotel tipus turista a Tremp -Pensió completa amb aigua i vi als àpats -Telefèric de la vall Fosca per pujar a l’estany Gento -Visita guiada nocturna al Parc Astronòmic Montsec d’Àger -Ulleres 3D per a la observació nocturna del cel d’Àger -Guia acompanyant de la nostra agència -Dinar de comiat amb copa de cava i cafè -Taxa turística hotelera -Assegurança