FESTA DEL PORC A CAMBRILS DE MUNTANYA
DISSABTE 15 DE FEBRER
Esmorzar inclòs: torrades amb botifarra blanca, botifarra negra, allioli de poma i codony, aigua, vi i cafès. Mentre fem l’aperitiu, observarem el procés de la descarnada del porc, amb la neteja de les diferents parts de l’animal i el concurs per encertar el seu pes. Abans de dinar, visita guiada al Salí de Cambrils, una de les poques salines de Catalunya. Es pot visitar les terrasses, els 4 molins i le canalitzacions de fusta amb estalactites de sal. L’existència de la font salada, va permetre, al final del s. XIX, la construcció d’aquestes salines.
Bon dinar de muntanya: escudella, carn d’olla amb amanida, vedella amb guarnició, postres, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor.
Obsequi d’un xoriç i fuet per persona.
Animada sobretaula i retorn a les nostres poblacions.
Autocar – esmorzar – aperitiu – visita – dinar – obsequi – acompanyant de l’agència – assegurança
PREU PER PERSONA: 74 €
PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 10 €