GIRONA, TEMPS DE FLORS

GIRONA, TEMPS DE FLORS

60€ per person

DISSABTE 11 DE MAIG

Sortida de les nostres llars en direcció a Girona. Esmorzar a compte de cadascú. És plena primavera i com cada any per aquestes dates, la ciutat de Girona i especialment el seu barri vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la seixanta-novena mostra de Girona, Temps de Flors. El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d’aromes, textures i colors. Dinar al restaurant tipus bufet lliure.
Menú: varietat d’amanides, paelles, fideuades, carns amb salsa, carns a la brasa, peixos i mariscs a la planxa, verdures saltejades i un sense fi de plats tradicionals que no poden faltar a una cuina tradicional.
I per als més llaminers, infinitat de postres i fonts de xocolata calenta blanca i negra.
Begudes incloses: vi rosat, negre i blanc, cava, cervesa, aigua, refrescs, sucs, infusions, cafès…
A la tarda, retorn a Girona per acabar de fer la passejada pels seus carrers. A hora convinguda, retorn a les nostres llars.

PREU PER PERSONA: 60 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €
Autocar – visita – dinar al bufet lliure – acompanyant de l’agència – assegurança

1
Pla de Viatge
DISSABTE 11 DE MAIG Sortida de les nostres llars en direcció a Girona. Esmorzar a compte de cadascú. És plena primavera i com cada any per aquestes dates, la ciutat de Girona i especialment el seu barri vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la seixanta-novena mostra de Girona, Temps de Flors. El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d’aromes, textures i colors. Dinar al restaurant tipus bufet lliure. Menú: varietat d'amanides, paelles, fideuades, carns amb salsa, carns a la brasa, peixos i mariscs a la planxa, verdures saltejades i un sense fi de plats tradicionals que no poden faltar a una cuina tradicional. I per als més llaminers, infinitat de postres i fonts de xocolata calenta blanca i negra. Begudes incloses: vi rosat, negre i blanc, cava, cervesa, aigua, refrescs, sucs, infusions, cafès... A la tarda, retorn a Girona per acabar de fer la passejada pels seus carrers. A hora convinguda, retorn a les nostres llars. PREU PER PERSONA: 60 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 € Autocar - visita - dinar al bufet lliure - acompanyant de l’agència - assegurança