MERCAT DEL RAM A VIC AMB MENÚ DE LES PATATES FARCIDES I RECOLLIDA DE LA MONA A OLOT

MERCAT DEL RAM A VIC AMB MENÚ DE LES PATATES FARCIDES I RECOLLIDA DE LA MONA A OLOT

66€ per person

DISSABTE 23 DE MARÇ

Esmorzar a terres d’Osona: pa amb tomàquet, assortit d’embotits del Rebost dela Gleva, llardons, vi, aigua, cafè i gotes de licor.
Visita a l’animat Mercat del Ram de Vic, un esdeveniment amb la força de la tradició ramadera i una àmplia oferta d’activitats lúdiques.
Menú de les patates farcides i agradable sobretaula a Olot.
Menú: amanida catalana, les típiques patates farcides, costella de porc al forn, crema catalana, pa, vi, aigua, cava, cafè i gotes de licor.
Obsequi d’una mona per persona i retorn als nostres punts d’origen.

PREU PER PERSONA: 66 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €

Autocar – esmorzar – visita – dinar – una mona de 500 grams per persona -acompanyant de l’agència – assegurança

1
Pla de Viatge
DISSABTE 23 DE MARÇ Esmorzar a terres d’Osona: pa amb tomàquet, assortit d’embotits del Rebost dela Gleva, llardons, vi, aigua, cafè i gotes de licor. Visita a l’animat Mercat del Ram de Vic, un esdeveniment amb la força de la tradició ramadera i una àmplia oferta d’activitats lúdiques. Menú de les patates farcides i agradable sobretaula a Olot. Menú: amanida catalana, les típiques patates farcides, costella de porc al forn, crema catalana, pa, vi, aigua, cava, cafè i gotes de licor. Obsequi d’una mona per persona i retorn als nostres punts d’origen. PREU PER PERSONA: 66 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 € Autocar - esmorzar - visita - dinar - una mona de 500 grams per persona -acompanyant de l’agència - assegurança