MONESTIR DE SANTES CREUS I CALÇOTADA A L’ALT CAMP

MONESTIR DE SANTES CREUS I CALÇOTADA A L’ALT CAMP

77€ per person

DIUMENGE 10 DE MARÇ

Esmorzar inclòs: torrades amb pernil i formatge, vi, aigua i cafès.
Arribada al Monestir de Santes Creus (entrada inclosa). Per començar la visita, veurem una projecció de l’audiovisual «El Món del Císter», que ens explicarà la història del monestir i el model de vida cistercenc. A continuació, realitzarem una visita guiada recorrent el monestir per descobrir els espais des d’un puntde vista arquitectònic, artístic i funcional d’aquest monestir que va néixer el 1160 sota el patrocini del Comte Ramon Berenguer IV.
Calçotada en un restaurant de la comarca de l’Alt Camp.
Menú: calçots amb la seva típica salsa, graellada de carn i verdures (corder, botifarra blanca, botifarra negra, escarxofes, tomàquet i mongetes), crema catalana, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor.
Animada sobretaula amb ball i retorn a les nostres llars.

PREU PER PERSONA: 77 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €

Autocar – esmorzar – entrada i visita guiada al monestir –
dinar (calçotada) – ball – acompanyant de l’agència – assegurança

1
Pla de Viatge
DIUMENGE 10 DE MARÇ Esmorzar inclòs: torrades amb pernil i formatge, vi, aigua i cafès. Arribada al Monestir de Santes Creus (entrada inclosa). Per començar la visita, veurem una projecció de l’audiovisual «El Món del Císter», que ens explicarà la història del monestir i el model de vida cistercenc. A continuació, realitzarem una visita guiada recorrent el monestir per descobrir els espais des d’un puntde vista arquitectònic, artístic i funcional d’aquest monestir que va néixer el 1160 sota el patrocini del Comte Ramon Berenguer IV. Calçotada en un restaurant de la comarca de l’Alt Camp. Menú: calçots amb la seva típica salsa, graellada de carn i verdures (corder, botifarra blanca, botifarra negra, escarxofes, tomàquet i mongetes), crema catalana, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. Animada sobretaula amb ball i retorn a les nostres llars. PREU PER PERSONA: 77 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 € Autocar - esmorzar - entrada i visita guiada al monestir - dinar (calçotada) - ball - acompanyant de l’agència - assegurança