PARC OLÍMPIC DEL SEGRE, MERCAT TRADICIONAL DE LA SEU D’URGELL I ESCARXOFADA A LA CERDANYA

PARC OLÍMPIC DEL SEGRE, MERCAT TRADICIONAL DE LA SEU D’URGELL I ESCARXOFADA A LA CERDANYA

67€ per person

DISSABTE 17 DE FEBRER

Parada per esmorzar a càrrec dels clients.
Visita al Parc Olímpic del Segre, equipament construït pels Jocs Olímpics del 92. Està situat vora el Segre i compta amb un canal de 800 metres que es bifurca en dos d’aigües braves amb zones de jardins i d’esbarjo. A continuació, temps lliure per conèixer el mercat setmanal dels dissabtes de la Seu d’Urgell.
Gran escarxofada i animada sobretaula a La Cerdanya.
Menú: escudella barrejada, carxofes amb seques, xai al forn, postres casolanes, pa,vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor.

PREU PER PERSONA: 67 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €

Autocar – visites – dinar (escarxofada) – acompanyant de l’agència – assegurança -túnel del Cadí (anada i tornada)

1
Pla de Viatge
DISSABTE 17 DE FEBRER Parada per esmorzar a càrrec dels clients. Visita al Parc Olímpic del Segre, equipament construït pels Jocs Olímpics del 92. Està situat vora el Segre i compta amb un canal de 800 metres que es bifurca en dos d’aigües braves amb zones de jardins i d’esbarjo. A continuació, temps lliure per conèixer el mercat setmanal dels dissabtes de la Seu d’Urgell. Gran escarxofada i animada sobretaula a La Cerdanya. Menú: escudella barrejada, carxofes amb seques, xai al forn, postres casolanes, pa,vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. PREU PER PERSONA: 67 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 € Autocar - visites - dinar (escarxofada) - acompanyant de l’agència - assegurança -túnel del Cadí (anada i tornada)