TÀRRACO VIVA I DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS A TARRAGONA

TÀRRACO VIVA I DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS A TARRAGONA

60€ per person

DISSABTE 18 DE MAIG

Parada per esmorzar a compte dels senyors clients. El Dia Internacional dels Museus és una jornada especial en
què els museus són els protagonistes. Obren les seves portes gratuïtament per oferir una atractiva oferta d’activitats així com per sensibilitzar als seus visitants de la seva importància en el desenvolupament de la societat. Els museus tenen un paper important per exercir en la creació d’un futur sosteniblea través de programes educatius, exposicions,  activitats de divulgació comunitària i investigació. Els Museus de Tarragona se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus fent jornada de portes obertes. No us perdeu aquesta oportunitat per conèixer els museus de la ciutat i els monuments del conjunt arqueològic de Tàrraco inclòs a la llista de Patrimoni Mundial per la UNESCO.
Temps lliure per conèixer el Festival Tàrraco Viva, el festival romà de Tarragona. Divulgar la història antiga de manera atractiva i provocar la reflexió sobre el nostre passat. Amb aquesta voluntat va néixer Tàrraco Viva el 1999. «Història per a tothom» podria ser el lema d’aquest festival internacionaldedicat a la divulgació històrica de l’època romana. Tàrraco Viva ha esdevingut un referent tant per a les propostes que formula com per la qualitat de qui les ofereix. La vida militar i la vida quotidiana; les legions, el teatre, els gladiadors, la llar, la cuina, l’escriptura, l’enginyeria, la moda… tot es recrea amb un denominador comú: el rigor. Conèixer el passat no és gratuït, sinó que constitueix la millor manera d’entendre el present i, per tant, de poder escollir el futur. Probablement descobrireu que sou més romans del que creieu. Benvinguts a Tàrraco!
Dinar al bufet lliure d’Altafulla.
Visita de tarda al santuari de la Mare de Déu de Loreto, un curiós edifici visible des de diversos punts de la ciutat de
Tarragona. Està situat al cim del turó de les Morisques i aixecat el 1956 sobre les restes d’una altra construcció.
Consta d’una sola nau amb absis semicircular i coberta parabòlica. Destaca el seu gran campanar amb planta de creu
grega i diàmetre creixent en alçada. El santuari està envoltat per un bonic jardí. A una hora prudencial, retorn a les nostres llars.

PREU PER PERSONA: 60 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €
Autocar – visites – dinar al bufet lliure d’Altafulla – acompanyant de l’agència – assegurança

1
Pla de Viatge
DISSABTE 18 DE MAIG Parada per esmorzar a compte dels senyors clients. El Dia Internacional dels Museus és una jornada especial en què els museus són els protagonistes. Obren les seves portes gratuïtament per oferir una atractiva oferta d'activitats així com per sensibilitzar als seus visitants de la seva importància en el desenvolupament de la societat. Els museus tenen un paper important per exercir en la creació d'un futur sosteniblea través de programes educatius, exposicions,  activitats de divulgació comunitària i investigació. Els Museus de Tarragona se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus fent jornada de portes obertes. No us perdeu aquesta oportunitat per conèixer els museus de la ciutat i els monuments del conjunt arqueològic de Tàrraco inclòs a la llista de Patrimoni Mundial per la UNESCO. Temps lliure per conèixer el Festival Tàrraco Viva, el festival romà de Tarragona. Divulgar la història antiga de manera atractiva i provocar la reflexió sobre el nostre passat. Amb aquesta voluntat va néixer Tàrraco Viva el 1999. "Història per a tothom" podria ser el lema d'aquest festival internacionaldedicat a la divulgació històrica de l’època romana. Tàrraco Viva ha esdevingut un referent tant per a les propostes que formula com per la qualitat de qui les ofereix. La vida militar i la vida quotidiana; les legions, el teatre, els gladiadors, la llar, la cuina, l'escriptura, l'enginyeria, la moda... tot es recrea amb un denominador comú: el rigor. Conèixer el passat no és gratuït, sinó que constitueix la millor manera d'entendre el present i, per tant, de poder escollir el futur. Probablement descobrireu que sou més romans del que creieu. Benvinguts a Tàrraco! Dinar al bufet lliure d’Altafulla. Visita de tarda al santuari de la Mare de Déu de Loreto, un curiós edifici visible des de diversos punts de la ciutat de Tarragona. Està situat al cim del turó de les Morisques i aixecat el 1956 sobre les restes d'una altra construcció. Consta d’una sola nau amb absis semicircular i coberta parabòlica. Destaca el seu gran campanar amb planta de creu grega i diàmetre creixent en alçada. El santuari està envoltat per un bonic jardí. A una hora prudencial, retorn a les nostres llars. PREU PER PERSONA: 60 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 € Autocar - visites - dinar al bufet lliure d’Altafulla - acompanyant de l’agència - assegurança