CIRCUSLAND I BESALÚ AMB TRENET TURÍSTIC

CIRCUSLAND I BESALÚ AMB TRENET TURÍSTIC

60€ per person

DIUMENGE 12 DE MARÇ

Sortida al matí en direcció a la comarca de la Garrotxa. Esmorzar inclòs: pa amb tomàquet, embotits, vi, aigua i cafès.
Arribada a Besalú, on ens espera el trenet turístic que ens portarà a conèixer aquesta monumental població d’una manera molt còmode.
En acabat, accedirem a l’antic edifici del convent de Sant Pere on gaudirem de l’exposició CIRCUSLAND, 250 anys de circ a través d’un arxiu de referència, una de les millors col·leccions de circ del món on desenes de milers de peces
repassen la història del circ: gravats, vestuari, cartells, fotografies, segells, postals, material d’artistes, llibres, autògrafs, programes, porcellana, escultures, etc.
Entre els tresors de l’exposició destaquen: el circ miniatura més gran del món, la major col·lecció de filatèlia de tema de circ, la biblioteca de més de quatre mil títols, els vestits d’artistes cèlebres, etc.
Passat aquest intens matí d’emocions i visites, ens dirigirem fins la capital de la Garrotxa, on ens serviran el dinar en un acreditat restaurant.
Menú: amanida catalana, patates d’Olot, costella de porc al forn, crema catalana, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. Animada sobretaula i retorn cap a casa.

Autocar – esmorzar – recorregut amb trenet turístic – entrada a CIRCUSLAND – dinar – acompanyant de l’agència.

PREU PER PERSONA: 60 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €

1
Pla de Viatge
DIUMENGE 12 DE MARÇ Sortida al matí en direcció a la comarca de la Garrotxa. Esmorzar inclòs: pa amb tomàquet, embotits, vi, aigua i cafès. Arribada a Besalú, on ens espera el trenet turístic que ens portarà a conèixer aquesta monumental població d’una manera molt còmode. En acabat, accedirem a l’antic edifici del convent de Sant Pere on gaudirem de l’exposició CIRCUSLAND, 250 anys de circ a través d’un arxiu de referència, una de les millors col·leccions de circ del món on desenes de milers de peces repassen la història del circ: gravats, vestuari, cartells, fotografies, segells, postals, material d’artistes, llibres, autògrafs, programes, porcellana, escultures, etc. Entre els tresors de l’exposició destaquen: el circ miniatura més gran del món, la major col·lecció de filatèlia de tema de circ, la biblioteca de més de quatre mil títols, els vestits d’artistes cèlebres, etc. Passat aquest intens matí d’emocions i visites, ens dirigirem fins la capital de la Garrotxa, on ens serviran el dinar en un acreditat restaurant. Menú: amanida catalana, patates d’Olot, costella de porc al forn, crema catalana, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. Animada sobretaula i retorn cap a casa. Autocar - esmorzar - recorregut amb trenet turístic - entrada a CIRCUSLAND - dinar - acompanyant de l’agència. PREU PER PERSONA: 60 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €