VALL FOSCA, VALL DE BOÍ I PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES

VALL FOSCA, VALL DE BOÍ I PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES

190€ per person

DISSABTE I DIUMENGE, 6 I 7 DE MAIG (2 DIES – 1 NIT)

DISSABTE 6: POBLES D’ORIGEN – VALL FOSCA – VALL DE BOÍ – EL PONT DE SUERT
Sortida de les nostres poblacions d’origen en direcció terres de Lleida. Parada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació fins a la Vall Fosca, on realitzarem la visita del Museu Hidroelèctric de La Torre de Cabdella. El 2001 s’inicià el projecte del museu, que neix amb la voluntat de preservar i difondre el patrimoni hidroelèctric de la Vall Fosca, i que està situat al complex hidroelèctric de la Central de Cabdella, al nord de la vall. Els visitants descobriran el procés d’electrificació a Catalunya i entendran els impactes socials i econòmics que va patir
aquesta vall allunyada a partir del 1911, quan s’inicien les obres de construcció d’una central hidroelèctrica. La visita al museu es complementa amb un recorregut pel recinte exterior i una visita a la central hidroelèctrica, la primera gran central que es va posar en marxa a Catalunya. El museu forma part de la xarxa temàtica del Museu Nacional
de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i de la xarxa territorial dels Museus de l’Alt Pirineu i l’Aran. Dinar en un restaurant de la zona. Visita de tarda a l’església de Sant Climent de Taüll, on tindrem la possibilitat de veure in situ i mitjançant el sistema videomapping, la recreació de les pintures de l’absis en el pas dels segles, que inclou el Pantocràtor de Sant Climent, obra cabdal del romànic català, pintura mural d’alta càrrega religiosa i artística, una experiència única per entendre la composició i finalitat d’aquest art tan mal interpretat. Acomodació, sopar i allotjament a El Pont de Suert.

DIUMENGE 7: EL PONT DE SUERT – PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES EN VEHICLE TOT TERRENY – MONTAÑANA – POBLES D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Ruta en vehicles tot terreny pels encisadors paratges d’una mitjana d’alçada que sobrepassa els 1.000 metres,amb pics que superen els 3.000 metres. Quan la neu es fon, comença un dels moments més impressionants de la natura pirinenca. Hi destaquen dues valls, la vall del riu Sant Nicolau amb els característics prats i meandres, d’on ve el nom d’Aigüestortes, i a l’est, la vall del riu Escrita amb l’Estany de Sant Mateu. Dinar en un restaurant. Havent dinat, temps per recórrer sense pressa el poble pirinenc de Montañana. Observar amb calma les seves petites façanes de pedra, ens permetrà traslladar-nos en el temps i imaginar-nos com va ser la vida de la gent que l’havia habitat a l’Edat Mitjana. Pocs pobles medievals conserven la seva essència com aquest, ancorat en el passat i encara lliure de la massificació turística. A hora determinada, retorn al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 190 €
SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: CONSULTAR
PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 90 €

El preu inclou:

Autocar modern i confortable
Guia acompanyant de l’agència
Hotel tipus turista a El Pont de Suert
Pensió completa des del dinar del primer dia fins el dinar de l’últim dia
Aigua i vi als àpats
Entrada i visita guiada al Museu Hidroelèctric de La Torre de Cabdella
Entrada a l’església de Sant Climent de Taüll
Ruta en vehicles tot terreny pel Parc Nacional d’Aigüestortes
Recorregut a peu per Montañana
Taxa turística hotelera
Assegurança turística…

1
Pla de Viatge
DISSABTE I DIUMENGE, 6 I 7 DE MAIG (2 DIES - 1 NIT) DISSABTE 6: POBLES D’ORIGEN - VALL FOSCA - VALL DE BOÍ - EL PONT DE SUERT Sortida de les nostres poblacions d’origen en direcció terres de Lleida. Parada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació fins a la Vall Fosca, on realitzarem la visita del Museu Hidroelèctric de La Torre de Cabdella. El 2001 s’inicià el projecte del museu, que neix amb la voluntat de preservar i difondre el patrimoni hidroelèctric de la Vall Fosca, i que està situat al complex hidroelèctric de la Central de Cabdella, al nord de la vall. Els visitants descobriran el procés d'electrificació a Catalunya i entendran els impactes socials i econòmics que va patir aquesta vall allunyada a partir del 1911, quan s'inicien les obres de construcció d'una central hidroelèctrica. La visita al museu es complementa amb un recorregut pel recinte exterior i una visita a la central hidroelèctrica, la primera gran central que es va posar en marxa a Catalunya. El museu forma part de la xarxa temàtica del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i de la xarxa territorial dels Museus de l'Alt Pirineu i l'Aran. Dinar en un restaurant de la zona. Visita de tarda a l’església de Sant Climent de Taüll, on tindrem la possibilitat de veure in situ i mitjançant el sistema videomapping, la recreació de les pintures de l’absis en el pas dels segles, que inclou el Pantocràtor de Sant Climent, obra cabdal del romànic català, pintura mural d’alta càrrega religiosa i artística, una experiència única per entendre la composició i finalitat d’aquest art tan mal interpretat. Acomodació, sopar i allotjament a El Pont de Suert. DIUMENGE 7: EL PONT DE SUERT - PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES EN VEHICLE TOT TERRENY - MONTAÑANA - POBLES D’ORIGEN Esmorzar a l’hotel. Ruta en vehicles tot terreny pels encisadors paratges d’una mitjana d’alçada que sobrepassa els 1.000 metres,amb pics que superen els 3.000 metres. Quan la neu es fon, comença un dels moments més impressionants de la natura pirinenca. Hi destaquen dues valls, la vall del riu Sant Nicolau amb els característics prats i meandres, d’on ve el nom d’Aigüestortes, i a l’est, la vall del riu Escrita amb l’Estany de Sant Mateu. Dinar en un restaurant. Havent dinat, temps per recórrer sense pressa el poble pirinenc de Montañana. Observar amb calma les seves petites façanes de pedra, ens permetrà traslladar-nos en el temps i imaginar-nos com va ser la vida de la gent que l’havia habitat a l’Edat Mitjana. Pocs pobles medievals conserven la seva essència com aquest, ancorat en el passat i encara lliure de la massificació turística. A hora determinada, retorn al nostre punt d’origen. PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 190 € SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: CONSULTAR PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 90 € El preu inclou:
 • Autocar modern i confortable
 • Guia acompanyant de l’agència
 • Hotel tipus turista a El Pont de Suert
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins el dinar de l’últim dia
 • Aigua i vi als àpats
 • Entrada i visita guiada al Museu Hidroelèctric de La Torre de Cabdella
 • Entrada a l’església de Sant Climent de Taüll
 • Ruta en vehicles tot terreny pel Parc Nacional d’Aigüestortes
 • Recorregut a peu per Montañana
 • Taxa turística hotelera
 • Assegurança turística...