VISITA A LA HOLANDA CATALANA I BON DINAR DE MUNTANYA A SANT CORNELI

VISITA A LA HOLANDA CATALANA I BON DINAR DE MUNTANYA A SANT CORNELI

58€ per person

DIUMENGE 21 D’ABRIL

Sortida cap a l’alt Berguedà. Esmorzar a càrrec de cadascú.
El petit poble de Saldes, pertanyent a la comarca del Berguedà, ha canviat el seu paisatge de farratges verds per tulipes multicolors, una petita Holanda enmig de Catalunya. S’hi cultiven múltiples varietats de tulipes, tenyint de colors els camps d’aquesta zona del Berguedà a 1.215 metres d’altitud. Podrem visitar els camps de cultiu de les tulipes en una visita guiada on expliquen les diferents varietats plantades.
Copiós dinar i animada sobretaula amb ball a Sant Corneli.
Menú: safates d’amanida, pebrot escalivat, pernil i fusta d’embotits, escudella i carn d’olla o paella mixta, peu de porc, vedella amb bolets i cuixetes de pollastre al forn, bunyols de la casa amb moscatell, pa, vi, aigua, cava, cafè igotes de licor.

PREU PER PERSONA: 58 €
Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 €

Autocar – entrada i visita guiada a la “Holanda catalana” – copiós dinar – ball -acompanyant de l’agència – assegurança

1
Pla de Viatge
DIUMENGE 21 D’ABRIL Sortida cap a l’alt Berguedà. Esmorzar a càrrec de cadascú. El petit poble de Saldes, pertanyent a la comarca del Berguedà, ha canviat el seu paisatge de farratges verds per tulipes multicolors, una petita Holanda enmig de Catalunya. S’hi cultiven múltiples varietats de tulipes, tenyint de colors els camps d’aquesta zona del Berguedà a 1.215 metres d’altitud. Podrem visitar els camps de cultiu de les tulipes en una visita guiada on expliquen les diferents varietats plantades. Copiós dinar i animada sobretaula amb ball a Sant Corneli. Menú: safates d’amanida, pebrot escalivat, pernil i fusta d’embotits, escudella i carn d’olla o paella mixta, peu de porc, vedella amb bolets i cuixetes de pollastre al forn, bunyols de la casa amb moscatell, pa, vi, aigua, cava, cafè igotes de licor. PREU PER PERSONA: 58 € Paga i senyal en el moment de fer la reserva: 10 € Autocar - entrada i visita guiada a la “Holanda catalana” - copiós dinar - ball -acompanyant de l’agència - assegurança