SORTIDES I VIATGES MAIG 2023

SORTIDES I VIATGES MAIG 2023

585€ per person

DIUMENGE 6 DE NOVEMBRE

Parada per esmorzar a compte de cadascú.
Visita guiada a la Sagrada Família. Dissenyada per l’arquitecte Antoni Gaudí, l’obra es va iniciar el 1882. La construcció va començar amb un estil neogòtic, però, en assumir Gaudí el projecte el 1883, s’ho va replantejar completament. El temple, quan estigui acabat, constarà de 18 torres: quatre en cada una de les tres façanes i, en forma de cúpula, es disposarà d’un sistema de sis torres. Al 1926, en morir Gaudí, només s’havia construït una torre. Actualment estan acabats els portals del Naixement i de la Passió, i s’ha iniciat el de la Glòria; s’ha cobert tot l’espai interior, i s’han posat les bases de les sis torres centrals. L’obra va ser inclosa, el 2005, per la UNESCO, com a Lloc del Patrimoni de la Humanitat.
Dinar en un bufet lliure de la comarca del Maresme.
Tarda lliure de compres a l’imponent Outlet Roca Village, on trobarem 100 botigues amb més d’un 60% de descompte com a política habitual.
A una hora prudencial, retorn a les nostres llars.
PREU PER PERSONA: 70 €
Pagament total del viatge abans del dijous, 6 d’octubre
Inclou:
Autocar – visita guiada a la Sagrada Família – dinar tipus bufet lliure
amb vi, aigua, copa de cava i cafè – visita de tarda (OUTLET ROCA
VILLAGE) – acompanyant de l’agència

1
Pla de Viatge
DEL 8 AL 13 DE MAIG DE 2023 (6 DIES - 5 NITS) DEL 15 AL 20 DE MAIG DE 2023 (6 DIES - 5 NITS) ELS FIORDS LLEONESOS, TERRES ALTES DE CASTELLA I PICS D’EUROPA BRIVIESCA, RECORREGUT EN VAIXELL PELS FIORDS LLEONESOS, RIAÑO, RUTA DE LES AIGÜES MANSES, MIRADOR DE ALBA DE LOS CARDAÑOS, REINOSA, PUENTEDEY, NAIXEMENT DEL RIU EBRE, ESTACIÓ D’ESQUÍ D’ALTO CAMPOO, MIRADOR DE PIEDRASLUENGAS, POTES, FUENTE DÉ, ORBANEJA DEL CASTILLO I MONUMENTO NATURAL OJO GUAREÑA. PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 585 € SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL: 110 € PAGA I SENYAL EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA: 285 €