VISITA A LA SAGRADA FAMÍLIA

VISITA A LA SAGRADA FAMÍLIA

85€ per person

DISSABTE 13 D’ABRIL

Parada per esmorzar a compte de cadascú. Visita guiada a la Sagrada Família. Dissenyada per l’arquitecte Antoni Gaudí, l’obra es va iniciar el 1882. La construcció va començar amb un estil neogòtic, però, en assumir Gaudí el projecte el 1883, s’ho va replantejar completament. El temple, quan estigui acabat, constarà de 18 torres: quatre en cada una de les tres façanes i, enforma de cúpula, es disposarà d’un sistema de sis torres. Al 1926, en morir Gaudí, només s’havia construït una torre. Actualment estan acabats els portals del Naixement i de la Passió, i s’ha iniciat el de la Glòria; s’ha cobert tot l’espai interior, i s’han posat les bases de les sis torres centrals. L’obra va ser inclosa, el 2005 per la UNESCO, com a Lloc del Patrimoni de la Humanitat. Dinar en un restaurant de la comarca del Baix Llobregat.
Menú: amanida catalana, paella mixta, rodó de vedella rostida a la jardinera, postres de la casa, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor.
Animada sobretaula amb ball i retorn a les nostres contrades.

PREU PER PERSONA: 85 €
Pagament total del viatge abans del dimecres, 13 de març

Autocar – visita guiada a la Sagrada Família – dinar – ball – acompanyant del’agència – assegurança.

1
Pla de Viatge
DISSABTE 13 D’ABRIL Parada per esmorzar a compte de cadascú. Visita guiada a la Sagrada Família. Dissenyada per l’arquitecte Antoni Gaudí, l’obra es va iniciar el 1882. La construcció va començar amb un estil neogòtic, però, en assumir Gaudí el projecte el 1883, s’ho va replantejar completament. El temple, quan estigui acabat, constarà de 18 torres: quatre en cada una de les tres façanes i, enforma de cúpula, es disposarà d’un sistema de sis torres. Al 1926, en morir Gaudí, només s’havia construït una torre. Actualment estan acabats els portals del Naixement i de la Passió, i s’ha iniciat el de la Glòria; s’ha cobert tot l’espai interior, i s’han posat les bases de les sis torres centrals. L’obra va ser inclosa, el 2005 per la UNESCO, com a Lloc del Patrimoni de la Humanitat. Dinar en un restaurant de la comarca del Baix Llobregat. Menú: amanida catalana, paella mixta, rodó de vedella rostida a la jardinera, postres de la casa, pa, vi, aigua, copa de cava, cafè i gotes de licor. Animada sobretaula amb ball i retorn a les nostres contrades. PREU PER PERSONA: 85 € Pagament total del viatge abans del dimecres, 13 de març Autocar - visita guiada a la Sagrada Família - dinar - ball - acompanyant del’agència - assegurança.